Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Kasım 2016 - 12:18 Yorum: 0

Kocaeli’de FETÖ’den 8 emniyet personeli adliyeye getirildi

Kocaeli'de devam eden FETÖ/PDY operasyonları kapsamında açığa alınan 4 emniyet müdürü ve 4 polis memuru emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk...

Kocaeli’de FETÖ’den 8 emniyet personeli adliyeye getirildi

Kocaeli'de devam eden FETÖ/PDY operasyonları kapsamında açığa alınan 4 emniyet müdürü ve 4 polis memuru emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY operasyonları devam ediyor. Operasyonlar kapsamında FETÖ bağlantılı oldukları iddiasıyla Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 emniyet müdürü ve 4 polis açığa alınmıştı. Bir süre önce gözaltına alınan C.B., Y.Ş., H.V. ve İ.Z. isimli müdür ile Y.Ş., Y.Ç., A.A. ve B.U. isimli polis memurları emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin, örgütün kriptolu haberleşme programı "Bylock" kullandıkları iddia edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber