Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Ekim 2020 - 15:38 Yorum: 0

Kocaeli’de FETÖ’den gözaltına alınan 7 kişi serbest bırakıldı

Kocaeli merkezli İstanbul ve Bursa illerinde FETÖPDY'nin jandarma yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişi adli kontrol şartı ile serbest...

Kocaeli’de FETÖ’den gözaltına alınan 7 kişi serbest bırakıldı

Kocaeli merkezli İstanbul ve Bursa illerinde FETÖPDY'nin jandarma yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığı mahrem yapılanmasında 9 şüphelinin yakalanmasına yönelik KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Kocaeli, İstanbul ve Bursa illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlar kapsamında 1 ihraç yüzbaşı ve 6 askeri okul eski öğrencisi olmak üzere toplam 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen 7 şahıstan 4'ü etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanırken şahısların tamamı ise adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber