Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Kocaeli’de FETÖ/PDY operasyonları

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Kocaeli'de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak başlatılan operasyonlar kapsamında gözaltına...

Kocaeli’de FETÖ/PDY operasyonları

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Kocaeli'de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak başlatılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 21 kişi bugün adliyeye getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanan FETÖ/PDY'ye bağlı askerlerin 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından Kocaeli'de yapılan operasyonlar devam ediyor. Operasyonlar kapsamında Kocaeli Üniversitesi'nde görevli toplam 48 akademisyen ve yüksek lisans öğrencisi gözaltına alınmıştı. FETÖ/PDY terör örgütü üyesi oldukları şüphesi ile gözaltına alınan ve aralarında profesör, akademisyen ile yüksek lisans öğrencilerinin bulunduğu 21 kişi, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber