Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Mart 2017 - 17:08 Yorum: 0

Kocaeli’de fuhuş operasyonu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen operasyonda fuhuşa aracılık yaptığı tespit edilen kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli’de fuhuş operasyonu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen operasyonda fuhuşa aracılık yaptığı tespit edilen kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmit'in Topçular Mahallesi'nde bulunan bir evde fuhuş yapıldığına dair ihbar alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, olan evi takibe aldı. Yapılan takibin ardından emniyet ekipleri söz konusu eve operasyon düzenledi. Operasyon neticesinde gözaltına alınan M.Y. isimli şüphelinin fuhuş fuhuş yaparak geçimini sağlayan bazı kadınların telefon numaralarını para karşılığında dağıttığı, bazı müşterileri ise bizzat kendisinin fuhuş yapılan bu adreslere para karşılığı götürerek fuhşa aracılık ettiği tespit edildi.

Ayrıca M.Y.'nin fuhuş için müsait evi olmayan bayanlara ise kendi ikametinde müşteri temin ederek fuhuş yaptırdığı, bu şekilde N.E.A ve S.G isimli hayat kadınlarına fuhuş amaçlı müşteri ve yer temin ederek geçimini sağladığı öğrenildi. Yapılan arama neticesinde şahsın üzerinde hayat kadınlarının isimlerinin ve numaralarının yazılı olduğu not kağıtlarına el konuldu. Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçlaması ile adliyeye sevk edilen M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber