Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Mayıs 2018 - 21:13 Yorum: 0

Kocaeli’de kumar operasyonu: 8 gözaltı

Kocaeli'de 85 iş yerine kumar operasyonu düzenlendi. Polis ekiplerinin kurye ve müşteri kılığında girdiği iş yerinde yapılan suçüstü operasyonlarda...

Kocaeli’de kumar operasyonu: 8 gözaltı

Kocaeli'de 85 iş yerine kumar operasyonu düzenlendi. Polis ekiplerinin kurye ve müşteri kılığında girdiği iş yerinde yapılan suçüstü operasyonlarda farklı suçlardan aranan 8 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda kişiye kumar oynamak ve oynatmak suçlarından işlem yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi koordinesinde Ramazan ayı sebebi ile Türkiye genelinde kumar oyunlarının engellenmesi, kumar oynanan yerlerin tespit edilerek, sorumluları hakkında idari işlemlerin yapılması, genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacı ile yapılan "Kumar ve Tombala Uygulaması" Kocaeli'de de 58 ekip, 206 polisin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bizzat Asayişten Sorumlu Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz'ın yönettiği ve Asayiş Şube Müdürü Ömer Kodal ile İlçe Emniyet Müdürlerinin yaptıkları operasyonlarda, polis ekipleri müşteri ve yemek kuryesi kılığında kumar oynatılan iş yerlerine girdi. İl genelinde yapılan tespitlerin ardından 85 iş yerinde yapılan operasyonda 2 bin 99 şahısın sorgulaması yapıldı.

Polis ekiplerinin büyük titizlikle sürdürdüğü operasyonda çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalanırken, yapılan aramalarda ise 9 iş yerinden sigaramatik ve çarkıfelek makineleri ele geçirildi. Yine yapılan aramalarda çok sayıda tombala, poker olmak üzere çok sayıda kumar aleti ele geçirildi.

Polis ekiplerinin de kurye ve müşteri kılığına girdiği aramalarda suçüstü yakalanan 7 şahsa kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem yapılırken, 55 şahsa ise kumar oynamak suçundan toplam 13 bin 986 TL para cezası kesildi.

Yapılan aramalarda ele geçirilen bin 215 TL kumar parasına ve ele geçirilen kumar oyunu makinelerine el konuldu. Ayrıca kumar oynatılan iş yerlerin kapatılması için soruşturma başlatıldı.

Kocaeli’de kumar operasyonu: 8 gözaltı

Kocaeli’de kumar operasyonu: 8 gözaltı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber