Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:55 Stajyer ebe olarak görev yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi’ni çizimleri ile ren...09:55 Beşiktaş’ta o eve yine araç çarptı: 3. kez faciadan dönülen anlar kamerada09:54 Dörtyol’da farklı suçlardan aranan 3 şahıs tutuklandı09:54 Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi09:53 Açık alanda çalışan işçilere sıcak hava uyarısı09:53 Dörtyol’da 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı09:52 Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:51 MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı09:51 Dörtyol’da aranan şahıslara yönelik çalışmada 2 şahıs cezaevine teslim edil...09:51 Dilan ve Engin Polat, iş yeri kurşunlama davasında hakim karşısına çıkacak09:51 180 bin ton pamuk üretilen Hatay’da 3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu...09:50 Yusuf Şimşek; "Tek isteğim polis ya da asker olmak ancak, okumak yerine tar...09:49 İskenderun’da asayiş uygulaması bin 88 şahıs sorgulandı09:49 Hatay’da fuhuş suçundan 3 kişiye idari işlem yapıldı09:49 Trendyol Süper Lig’de 34. hafta yarın başlayacak09:49 Ağrı’da jandarmadan öğrencilere “mahremiyet” eğitimi09:48 Çanakkale Kara Savaşları’nda broşürle propaganda savaşı09:47 İsmail Kartal’ın 10. derbi heyecanı09:47 Demirçalı: “Biran evvel ‘kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm’ çalışmalarına ba...09:47 Panasonic Electric Works Türkiye’den Japonya’ya üst düzey atama
23 Nisan
Kültür 25 Mayıs 2018 - 11:38 Yorum: 0

Kocaeli’de sıfır atık bilgilendirme toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Çevre Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEMA Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesi...

Kocaeli’de sıfır atık bilgilendirme toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Çevre Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEMA Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çevreye odaklı çalışmalarını, gerçekleştirdiği ve desteklediği projelerle devam ettiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Çevre Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEMA Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesi için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ahmet Elginkan Vakfı Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ünal Bostan, İl Çevre Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tema Vakfı temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

"Sıfır Atık" projesi bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Danışmanı Nermin Tol, "En değerli varlıklarımız çocuklarımızdır. Onlara yaşanabilir bir dünya bırakmak için atık konusunun çözülmesi gerekiyor. Bunu çözmenin yolu da israfı önlemekten geçiyor. Bu da daha az atık üretmek, Doğal kaynakları verimli kullanmak anlamına geliyor. Atıkları geri kazanarak ekonomiye katkı sağlamak, atık miktarını azaltmak ve atıkları kaynağında ayrıştırmak gerekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi atıkları kaynağında ayrıştırma konusunda birçok çalışmaya imza attı. Bu çalışmalarla birçok belediyeye örnek oldu. Sıfır Atık Projesi ile atık miktarının en aza indirilmesi hedefleniyor" dedi.

İklim değişikliğinin sadece kutup ayılarını ilgilendirmediğini, tüm insanlığı ilgilendiren bir sorun olduğunu hatırlatan Nermin Tol, "İklim değişikliğini, çevre kirliliğini önlemek, azaltmak için eğitim çalışmaları çok önemlidir. Eğitim çalışmalarını okullarda ve kurumlarda sürdürecek olan değerli öğretmenlerimize çok büyük görev düşüyor. Sıfır Atık projesi ile israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi hedefleniyor. Atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim sistemi uygulanıyor" diye konuştu.

Kocaeli’de sıfır atık bilgilendirme toplantısı

Kocaeli’de sıfır atık bilgilendirme toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber