Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 15 Nisan 2022 - 17:48 Yorum: 0

Kocaeli’de sulama göletine giren çocuk kayboldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte sulama göletine giren 12 yaşındaki çocuk, bir anda gözden kayboldu.

Kocaeli’de sulama göletine giren çocuk kayboldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte sulama göletine giren 12 yaşındaki çocuk, bir anda gözden kayboldu. Dalgıçlar gölette çocuğu bulabilmek için çalışma başlattı.

Olay, Mevlana Mahallesi Beylikdağı Mesire Alanı'nın içerisinde bulunan sulama göletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Furkan Ş. (12) isimli çocuk, 2 arkadaşıyla birlikte serinlemek için gölete girdi. Bir süre yüzdükten sonra arkadaşları Furkan'dan haber alamadı. Çocuğun boğulduğunu düşünen arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, polis, itfaiye ve dalgıçlar sevk edildi. Gölete giren dalgıçlar çocuğu bulabilmek için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber