Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Temmuz 2018 - 11:08 Yorum: 0

Kocaeli’de uyuşturucu madde operasyonları tüm hızıyla sürüyor

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il genelinde yapılan çalışmalar neticesinde çok miktarda uyuşturucu madde...

Kocaeli’de uyuşturucu madde operasyonları tüm hızıyla sürüyor

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il genelinde yapılan çalışmalar neticesinde çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekiplerinin koordineli operasyonları sonucunda son bir haftada 3 bin 40 adet exstasy hap, 421 gram 50 miligram esrar, 65 kilogram eroin 11 gram 50 miligram kokain, bin 92 kök hint keneviri, 7 gram 65 miligram sentetik kannobinoid, 24 gram 65 miligram metamfetamin ve 1 gram 98 miligram skung ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber