Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Eylül 2016 - 12:48 Yorum: 0

Kocaeli’de uyuşturucu operasyonu

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yol kontrol ve arama faaliyetleri esnasında 11 kilogram esrar ve 17 kök hint keneviri ele geçirildi.

Kocaeli’de uyuşturucu operasyonu

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yol kontrol ve arama faaliyetleri esnasında 11 kilogram esrar ve 17 kök hint keneviri ele geçirildi. Konuyla alakalı olarak gözaltına alınan C.K çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı KOM şube ekipleri, Körfez İlçesi Kışladüzü mahallesinde yapılan yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında "14" ve "81" plakalı araçlarda kontrol yaptı. Yapılan kontroller sırasında jandarma ekipleri, 11 kilogram esrar maddesi ile 17 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan C.K. isimli şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, T.K. ve Ö.E. isimli şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber