Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Haziran 2020 - 13:13 Yorum: 0

Kocaeli’de yağışlar sonrası su baskınlarına geçit yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, beklenen yağış öncesi ve sonrasında Genel Sekreter Balamir Gündoğdu'nun koordinasyonunda yapılan toplantıda alınan...

Kocaeli’de yağışlar sonrası su baskınlarına geçit yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, beklenen yağış öncesi ve sonrasında Genel Sekreter Balamir Gündoğdu'nun koordinasyonunda yapılan toplantıda alınan kararlarla birlikte tüm ilçelerde alarma geçti.

Meteoroloji tarafından yapılan gök gürültülü sağanak yağış uyarısı üzerine, İSU Genel Müdürlüğü ile Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı yetkililer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu koordinasyonunda toplandı. Genel Sekreter Gündoğdu'nun uzaktan bağlantı ile katıldığı toplantıda, meteoroloji tarafından yapılan uyarı doğrultusunda beklenen gök gürültülü sağanak yağışı ile ilgili önlemler görüşüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, beklenen yağış öncesi ve sonrasında toplantıda alınan kararlarla birlikte tüm ilçelerde alarma geçti. 12 ilçenin tamamında ana arterlerde temizlik çalışmalarına başlayan İSU ile Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, mazgal, yağmur suyu kanalları, su birikintisi olan muhtemel yerleri temizliyor. Temizlik çalışmaları tüm ilçelerde gerçekleştiriliyor, biriken ve su baskınlarına neden olabilecek artıklar toplanıyor. Yapılan çalışmalar ile yaşanabilecek su baskınlarının önüne geçilmiş oluyor.

Kocaeli’de yağışlar sonrası su baskınlarına geçit yok

Kocaeli’de yağışlar sonrası su baskınlarına geçit yok

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber