Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Ağustos 2016 - 18:48 Yorum: 0

Kocaelili şehit polis toprağa verildi

Hakkari'de içerisinde bulunduğu zırhlı aracın takla atması sonucu şehit olan polis memuru Mert Er, Kocaeli'de toprağa verildi.

Kocaelili şehit polis toprağa verildi

Hakkari'de içerisinde bulunduğu zırhlı aracın takla atması sonucu şehit olan polis memuru Mert Er, Kocaeli'de toprağa verildi. Cenazede "Ne olur bir kez daha "anne" de bana yavrum" diyen şehidin annesi yürekleri dağladı.

3 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilen Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün akrep tipi zırhlı araç henüz belirlenemeyen bir sebeple takla atmıştı. Olayda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Mert Er için bugün memleketi Kocaeli'nin Derince ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Derince Merkez Camii'ndeki cenaze merasimine binlerce vatandaş katılırken, şehidin annesi Hatice Er'in gözyaşları ise görenleri kahretti. Bir an bile gözlerini ayırmadan oğlunun tabutuna bakan anne Hatice Er, "Annen kurban olsun sana yavrum. Sen beni nasıl bırakıp da gidiyorsun yavrum. Yavrum ben seni özlüyorum. Ne olur bir kez daha "anne" de bana yavrum" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin annesinin sözleri yürekleri dağladı.

Şehit polisin cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Deprem Şehitliği'ne defnedildi. Cenaze merasimine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve çok sayıda protokol üyesi de katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber