Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Kocaeli'nde "Akıllı Su Yönetimi Sempozyumu" düzenlenecek

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, 10-12 Mart tarihinde "Akıllı Su Yönetimi Sempozyumu" düzenleyecek.İSU'dan yapılan açıklamada, Başiskele ilçesinde...

Kocaeli'nde 'Akıllı Su Yönetimi Sempozyumu' düzenlenecek

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, 10-12 Mart tarihinde "Akıllı Su Yönetimi Sempozyumu" düzenleyecek.

İSU'dan yapılan açıklamada, Başiskele ilçesinde bir otelde düzenlenecek olan sempozyumun ilk gününde İSU Genel Müdürü İlhan Bayram'ın kurumun çalışmaları ile teknolojik yatırımlarını tanıtan sunum yapılacağı belirtildi.

Sempozyumun ikinci günü ise Yüksek Tüketim Projesinin yanı sıra Mobil İş Emri, Su Kayıplarının Azaltılması projelerinin uygulamalı tanıtımları yapılacağı anlatılan açıklamada, sempozyuma katılacak su ve kanalizasyon idarelerinin yöneticilerine şehrin tarihi ve turistik yerlerinin de gezdirileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber