Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Kocaeli'nde Çanakkale Şehitleri anı ormanı oluşturulacak

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nde Çanakkale Savaşları'nda mücadele etmiş Kocaelili 634 şehit için hatıra ormanı oluşturulacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gazetecilere...

Kocaeli'nde Çanakkale Şehitleri anı ormanı oluşturulacak

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nde Çanakkale Savaşları'nda mücadele etmiş Kocaelili 634 şehit için hatıra ormanı oluşturulacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı anısına hatıra ormanı oluşturacaklarını söyledi.

Gebze Beylik Dağı'nda yapılacak ormanda her fidana bir şehidin isminin verileceğini ifade eden Karaosmanoğlu, "Vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz hatıralarını canlı tutmak için Çanakkale Şehitleri 100. Yıl Anı Ormanı oluşturacağız. Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak için ormanda, her fidanı bir ilköğretim öğrencisine emanet edeceğiz. Çocuklarımız tarihine, kültürüne ve ecdadına sahip çıktığı gibi bu fidanları da koruyacak ve sahiplenecek" diye konuştu.

Çanakkale Şehitleri 100. Yıl Anı Ormanı için 26 Mart'ta fidan dikimi yapılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber