Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Nisan 2015 - 13:18 Yorum: 0

Kocaeli'nde deprem eğitimleri

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismoloji İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi'nde, geçen yıl 3 bin 875 kişi eğitim gördü.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Sekapark Kültür...

Kocaeli'nde deprem eğitimleri

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismoloji İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi'nde, geçen yıl 3 bin 875 kişi eğitim gördü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Sekapark Kültür Alanı'ndaki merkezde, depremden korunma ve deprem sırasında yapılması gereken konular hakkında bilinç oluşturması amacıyla eğitim düzenlendiği ifade edilerek, bu kapsamda geçen yıl 3 bin 875 kişinin faaliyetlerden yararlandığı kaydedildi.

Okullara, sivil toplum merkezlerine ve gönüllü vatandaşlara ücretsiz eğitim verildiği vurgulanan açıklamada, "Okullardan gelen öğrencilere 25 kişilik salonda eğitim verildikten sonra simülasyon odasında deprem anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak öğretiliyor. Ayrıca Türkiye Belediyeler Birliğine bağlı belediyelerden Kocaeli itfaiyesine eğitim için gelen itfaiyeciler de merkezdeki eğitimlere katılıyor" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber