Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2014 - 14:43 Yorum: 0

Kocaeli'nde itfaiyecilere sertifika verildi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nde "Temel İtfaiyecilik Er Eğitim" programını tamamlayan itfaiyecilere sertifikaları verildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Belediyeler Birliği ve...

Kocaeli'nde itfaiyecilere sertifika verildi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nde "Temel İtfaiyecilik Er Eğitim" programını tamamlayan itfaiyecilere sertifikaları verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesince organize edilen program kapsamında 11 ülke ve 74 ilden bin 225 itfaiye erine eğitim verildiği belirtildi. 

Teorik ve uygulamalı eğitimlerin 3 hafta sürdüğü vurgulanan açıklamada, "İtfaiyecilere deprem, trafik kazaları, kurtarma operasyonu, tehlikeli kimyasallara müdahale teknikleri, kapalı ve dumanlı ortamlarda hareket tarzı konularında eğitim verildi. Eğitimi tamamlayan itfaiyecilere ayrıca kask, çizme, eldiven, iş tulumu ve yağmurluk hediye edildi" ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber