Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mart 2015 - 13:03 Yorum: 0

Kocaeli'nde YGS heyecanı

KOCAELİ (AA) - Üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), Kocaeli'nde de yapıldı.Adaylar, sabah erken saatlerde sınavın yapılacağı okulların önünde...

Kocaeli'nde YGS heyecanı

KOCAELİ (AA) - Üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), Kocaeli'nde de yapıldı.

Adaylar, sabah erken saatlerde sınavın yapılacağı okulların önünde toplandı. Güvenlik kontrolünden geçirilen adaylar, daha sonra teker teker içeri alındı.

Adayların sınavda kullanacakları kalem, silgi, kalemtıraş ile şekerleme ve peçete gibi malzemeler, ÖSYM tarafından sağlandı. Adayların üzerlerindeki saat, takı, anahtarlık gibi eşyalar içeri alınmazken sadece pet şişe suya izin verildi.

Adayların sınavda ter döktüğü saatlerde veliler de okulların önünde heyecanla bekledi. Bazı veliler, sınav esnasında Kur'an-ı Kerim okudu, dua  etti.

Kocaeli'de toplam 43 bin 596 adayın 153 binada sınava gireceği belirtilerek, sınavda yaklaşık 5 bin 800 kişinin görev aldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber