Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 06 Eylül 2018 - 11:33 Yorum: 0

Kocaeli’nden çiftçilere hibe tohum desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nde ikamet eden çiftçilere yüzde 50 hibeli yem bitkisi tohumu dağıtacak.

Kocaeli’nden çiftçilere hibe tohum desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nde ikamet eden çiftçilere yüzde 50 hibeli yem bitkisi tohumu dağıtacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere yönelik tohum ve yem bitkisi desteğini sürdürüyor. Hayvancılığın ana maddelerinden olan kaba yem ihtiyacını karşılamak amacı ile yem bitkisi yetiştiriciliğini destekleyen Büyükşehir, 2018 Sonbahar Yem Bitkisi Tohumu Destekleme Projesi Kapsamında yüzde 50 hibeli yem bitkisi tohumu dağıtacak. Muhtarlık İşleri Dairesi tarafından yürütülen yem bitkisi dağıtımı töreni, 11 Eylül Salı günü Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

2018 yılı "Sonbahar Yem Bitkisi Tohumu Destekleme Projesi" kapsamında Kocaeli'nde ikamet eden çiftçilere; arpa, macar fiği, yem bezelyesi, tritikâle (yem buğdayı), süt otu, yapay mera karışımı tohumları yüzde 50 indirimli olarak dağıtılacak. 11 Eylül Salı günü saat 10.30'da, Uluslararası Fuar Merkezinde, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımı ile dağıtım töreni gerçekleştirilecek. Yaklaşık 650 Ton Yem Bitkisi Tohumu, talepte bulunan bin 500 çiftçiye tören ile dağıtılacak, tüm çiftçiler ve vatandaşlar katılabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber