Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ağustos 2016 - 15:43 Yorum: 0

Kocaelispor yönetimi Vali Güzeloğlu’nu ziyaret etti

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kocaelispor yönetimi Vali Güzeloğlu’nu ziyaret etti

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaelispor Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Yavuz ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Ziyarette ilk olarak konuşan Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, "Buraya öncelikle Sayın Valimize teşekkür etmek için geldik. Yaklaşık 1 buçuk ay boyunca emek verdiniz. Bizim yasaklı oyuncularımız vardı. Bölgesel Amatör Lig'de biraz daha geniş bir kadroyla mücadele etmemiz gerekiyor ama transfer yasağı olduğu için bunu yapamıyoruz. Önceki yönetmeliğe göre bazı arkadaşlarımızı 12 ay boyunca oynatamıyorduk. Bu 12 aylık sürenin dolması sezon ortasına denk geliyordu. Bizler de federasyon ile bunu paylaştık. Biz daha önce federasyona bu konuda başvuru yapmıştık ancak fazla dikkate alınmamıştı. Bunun üzerine Sayın Valimizin ikili ilişkileri sayesinde bu sorunu aşmayı başardık. Bu konuda hem bizim kulübümüz hem de Türkiye'deki bu konudan dolayı sıkıntı çeken birçok kulüp rahatlamış oldu" ifadelerini kullandı.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, "Altını çizerek söylemek istiyorum. Kocaelispor hem Türk sporunun, hem de kentimizin en önemli markalarından birisidir. Çok uzun yıllar Türk futbolunda hem bugünkü tanımıyla Süper Lig'de, hem mücadele ettiği diğer tüm liglerde Türk sporuna kazandırdıkları ile, ulusal ve uluslararası başarıları ile gerçekten marka bir kulübümüz. İlimize değer katan, Türkiye'de ve uluslar arası alanda Kocaeli kavramının tanınırlığını arttıran bir değerimiz. Bu noktada bulunduğu konumdan daha iyi ve hak ettiği yere gelmesi için sizlerin ortaya koyduğu çabayı da bizler her fırsatta destekledik ve desteklemeye de devam edeceğimizi beyan ettik. Özellikle centilmenliği ve sportmenliği öne çıkartmak, futbolu, tribünleri herkese, özellikle kadınlarımıza, çocuklarımıza açmak, Türk futbolunun literatüründen artık çıkmasını istediğimiz olumsuzluklara karşı net bir tutum takınmak hepimizin görevidir" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber