Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ocak 2017 - 15:14 Yorum: 0

Kocagöz, okul müdürleriyle vedalaştı

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Antalya İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevine atanmasının ardından öğretmen evinde...

Kocagöz, okul müdürleriyle vedalaştı

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Antalya İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevine atanmasının ardından öğretmen evinde tüm okul müdürleri ile vedalaştı. Kocagöz, okul müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, ilçedeki tüm okul müdürleri ve öğretmenlerle uyumlu bir çalışma içinde olduk larını belirterek " Bugün itibariyle yaklaşık 4 yıl önce başladığımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimiz sona erdi. Artık Bundan sonra Antalya il Milli Eğitim Müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. Bu makamlar takdir makamlarıdır. Şerefle yürüttüğümüz yaklaşık 4 yıllık görev içerisinde elimizden geldiği kadar vatanımıza ve memleketimize hizmet etmeye çalıştık. Bu süre zarfında, ilçede hayırseverler ile birlikte okullar yaptırarak eğitime kazandırdık" dedi.

Personlle helalleşen Ahmet kocagöz, tüm okul müdürlerine teşekkür belgesi verdi. Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, Milli Eğitim Müdürüne Kat-ı sanatı bir tablo hediye etti.

Kocagöz, okul müdürleriyle vedalaştı

Kocagöz, okul müdürleriyle vedalaştı

Kocagöz, okul müdürleriyle vedalaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber