Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Koçak'tan Belediye Başkanı Yazgı'ya ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.Yazgı, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, yeniden başkanlığa...

Koçak'tan Belediye Başkanı Yazgı'ya ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.

Yazgı, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, yeniden başkanlığa seçilen Koçak'a görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziraat odasının önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu aktaran Yazgı, ''Tarım ve hayvancılığın son derece önemli olduğu Aksaray'da ziraat odasının çalışmalarını yakından takip ediyorum. Odamız tarım ve hayvancılık alanına önemli katkıları var. Başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Koçak ise amaçlarının Aksaray tarım ve hayvancılığını bir adım ileri götürmek olduğunu belirterek, her zaman üreticilerin yanında olduklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber