Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Eylül 2016 - 22:43 Yorum: 0

Kocaman: ”Shaktar Donests maçı öncesi kuvvet gösterisi yaptık”

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1'lik Antalyaspor galibiyeti sonrası, "UEFA Avrupa Lig'inde karşılaşacağımız Shaktar Donetsk maçı öncesi...

Kocaman: ”Shaktar Donests maçı öncesi kuvvet gösterisi yaptık”

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1'lik Antalyaspor galibiyeti sonrası, "UEFA Avrupa Lig'inde karşılaşacağımız Shaktar Donetsk maçı öncesi bir kuvvet gösterisi yaptık" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaman, rakibi överek, Antalyaspor'un aldığı sonuçların takımı olmadığını söyledi.

Antalyaspor'un ligde ne yaptığını bilen iyi takımlardan biri olduğunu dile getiren Kocaman, "Bizim ligimiz kaos ligi, biraz daha anlık durumların yaşandığı bir lig. Ama Antalyaspor öyle bir takım değil. İlk yarısı bunu net şekilde gördük. Oyunun ilk yarı hemen hemen hakimiydiler. İki bölümde maçı incelemek lazım. Maç siyah ve beyaz kadar farklıydı. Bizi ayakta tutan takım savunmamız oldu. Rakip topu çok kolay kontrol etti, oyunda oldular. Bu da onların becerisiyle oldu. Ceza sahası içine girmelerine izin vermedik. Geriye düşsek maçı çevirmek böyle bir takım karşısında kolay olmayacaktı" diye konuştu.

"İkinci yarı bizim adımıza net geçti"

Karşılaşmanın ikinci yarısını da değerlendiren Kocaman, "İkinci yarıda zihniyet olarak bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyordu. Bu değişime en büyük katkıyı gol sağladı. Yapılışı ve atılışı yönünden güzel ve organize bir gol oldu. Maçın içindeki ilk yarıdaki ölü toprağın üzerimizden atmamızı sağladı. Ondan sonra ritim bulduk. İkinci golden sonra özümüze, bizi biz yapan oyunumuzu oynamayı sağladık. İkinci yarı son derece bizim adımıza maç net geçti" dedi.

"Shaktar kadar önemli maçtı"

Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Shaktar Donetsk maçına da değinen Kocaman, "Avrupa Ligi çok çok önemli. Bunun farkındayız, bunu herkes istiyor. Önemli bir platform, önemli bir sunum yeridir. Bizi oraya taşıyan en önemli yer Türkiye ligidir. Burada başarılı olursanız, düzenini kurarsanız, istikrarlı olursanız, orada bir şeyler elde etme şansınız var. Önce burada başarılı olursanız, o nedenle Antalya maçı Shaktar Donetsk maçı kadar önemliydi. Ligde tutunma, var olma, ligine sahip çıkma anlamında çok öneliydi. Bu maç Avrupa Ligi'nde de sonuna kadar mücadele etme iradesini ve kudretini verecek gibi gözüküyor. Buradan adımlarla oraya doğru gitmek adına oyuncularımı kutluyorum. Konya tarihi için önemli bir maçtan önce, kuvvet gösterisi yapabilmek sevindiriciydi" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber