Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Şubat 2020 - 09:38 Yorum: 0

Koçarlı Çam Fıstığı Yerel Ürünler Festivali programı belli oldu

Koçarlı Belediyesi Geleneksel Çam Fıstığı ve Yerel Ürünler festival tarihi belli oldu 5-6-7 Haziran'da 3 gün boyunca İlçeye ait ekonomik değerleri olan...

Koçarlı Çam Fıstığı Yerel Ürünler Festivali programı belli oldu

Koçarlı Belediyesi Geleneksel Çam Fıstığı ve Yerel Ürünler festival tarihi belli oldu 5-6-7 Haziran'da 3 gün boyunca İlçeye ait ekonomik değerleri olan ürünlerin Türkiye çapında tanıtımı yapılacak.

Koçarlı Belediyesi Şubat ayı meclisinde karara bağlanan çam fıstığı ve yerel ürünler festivali sürpriz sanatçıların sahne alacağı bir festival olacak. Aydın ili başta olmak üzere birçok ilden vatandaşın katılımı ile gerçekleşecek olan festivalde, 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi ve vatandaşların hoşça vakit geçirmesi planlanıyor.

Festival ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Çamfıstığı Festivalimiz için ayrı bir çalışma yapıyoruz. İçeriğinde önemli değişiklikler yaptığımız festivalimizde sadece çamfıstığı değil Koçarlımız için her biri altın değerinde olan diğer yerel ürünlerimiz de tanıtılacak. Kültürüyle, tarihiyle ve tüm tarım ürünleriyle Koçarlı'yı tanıtan ve temsil eden bütüncül bir etkinlik ortaya çıkacak. 5-6-7 Haziran 2020 tarihlerinde Koçarlı Çamfıstığı ve Yerel Ürünler Festivalimize tüm halkımız davetlidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber