Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 09:18 Yorum: 0

Koçarlı’da Öğretmenler Ödüllendirildi

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılında başarılı bulunan öğretmenler, İlçe Kaymakamı Fırat Çelik tarafından başarı belgesiyle...

Koçarlı’da Öğretmenler Ödüllendirildi

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılında başarılı bulunan öğretmenler, İlçe Kaymakamı Fırat Çelik tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı'da eğitim öğretim adına yapılan çalışmalardan dolayı ilçedeki tüm eğitim çalışanlarına teşekkür etti. Kaymakam Çelik, Kaymakamlık makamında kabul ettiği başarılı yönetici ve öğretmenleri tek tek kutlayarak belgelerini verdi. Çelik, başarı belgesi vermede belli bir zamanının olmadığını, bunun devam edeceğini ve çalışan öğretmenleri her zaman destekleyeceklerini söyledi.

Başarı belgesi ile yöneticiler ve öğretmenlerden görevli oldukları kurumlarda olağanüstü gayret ve çalışmalarıyla emsallerine göre başarılı görev yapmaları yanı sıra yerel ve ulusal düzeyde kültür, sanat, bilim ve spor alanlarında ve sosyal faaliyetlerde özgün ve etkili çalışmalar yapmaları, okul aile işbirliğinde ve çevreyle olan ilişkilerinde başarılı olmaları, eğitimciye yakışır örnek davranışlar sergilemeleri ve diğer belirlenen ölçütlerle öne çıkmaları gerektiğine işaret edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber