Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Nisan 2015 - 15:38 Yorum: 0

Kocasinan Belediyesi yeni spor tesisleri yapacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak, rehabilite edecek, yaşam boyu spor imkanı sağlayacak yeni tesisler...

Kocasinan Belediyesi yeni spor tesisleri yapacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak, rehabilite edecek, yaşam boyu spor imkanı sağlayacak yeni tesisler yapacaklarını belirtti. 

Çolakbayrakdar, Barbaros Mahallesi'nde bulunan Kocasinan Spor Tesislerini ziyaretinde yaptığı açıklamada, belediye hizmetlerinin dışında kamu değerlerini iyi kullanarak, yöneterek, sosyal ve kültürel belediyeciliğe de önem verileceğini bildirdi.

Sporun gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan, madde bağımlılığından koruduğunu kaydeden Çolakbayrakdar, "Burada umduğumdan çok daha fazlasını gördüm. Boks, tekvando ve satranç dallarında talebe yetiştiren hocalarımız, genç kardeşlerimize güzel örnekler oluşturmuş. Bu tesis yaşam boyu spor konusunda da yetişkinlerimize, erişkinlerimize, kadınlarımıza, erkeklerimize hizmet veriyor. Gençlerimize sosyal yaşama katılmaları, katkıda bulunmaları, rehabilite olmaları noktasında eğitim veriyor" ifadelerini kullandı.

Gençlerin ve çocukların okuldan artan zamanlarında tesislerde spor yaptığını vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Burada altyapı var, spor ve eğitimin değişik faaliyetleriyle birlikte gençlerimizi olumlu etkinliklere yönlendiren milli takım antrenörlerinin olması da büyük avantaj. Gençlerimiz gücü kontrol edebilme, koruyabilme, hareketleri sanat ve incelik içerisinde yapabilme felsefesine hakim olarak yetişiyor. Tesisimiz sadece spor değil rehabilitasyon merkezi görevini de üstleniyor, insanlarımızın sosyal hayatla kaynaşmalarını sağlıyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber