Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 18 Ağustos 2018 - 15:23 Yorum: 0

Kocasinan’da Daha Sağlıklı Bir Bayram İçin Profesyonel Temizlik

Kocasinan Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramını daha sağlıklı ve daha temiz geçirmesini sağlamak adına ilçe genelinde modern mobil kesimhaneleri...

Kocasinan’da Daha Sağlıklı Bir Bayram İçin Profesyonel Temizlik

Kocasinan Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramını daha sağlıklı ve daha temiz geçirmesini sağlamak adına ilçe genelinde modern mobil kesimhaneleri ve modern kurban satış alanlarını hem temizliyor hem de ilaçlıyor. Periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama ve temizlik çalışmalarını hızlandıran Kocasinan Belediyesi, vatandaşların takdirini topluyor.

Halk sağlığı için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocasinan Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, Dünya Sağlık Örgütü'nün onayladığı yeni nesil U.L.V ilaçlama sistemi ile kesim ve satış yerlerinde ilaçlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Haşerelere karşı mücadele kapsamında en etken ve çevreci yöntemi uygulayan Veteriner Müdürlüğü ekipleri, kurban satış yerlerini sivrisinek ve karasinek gibi haşerelerden arındırarak, Kayserililere daha sağlıklı bir çevre sunuyor. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri'nin modern araçlar ile yürüttüğü çalışmalar sayesinde vatandaşlara daha temiz bir ortam sağlanıyor. Bayram boyu ve sonrasında da devam edecek olan ilaçlama ve temizlik çalışmaları ile vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri amaçlanıyor. Daha güzel Kocasinan için yoğun gayret gösterdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Daha nezih ve daha sağlıklı şartlarda vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a ve Kocasinan Belediyesi personeline teşekkür etti.

Kocasinan’da Daha Sağlıklı Bir Bayram İçin Profesyonel Temizlik

Kocasinan’da Daha Sağlıklı Bir Bayram İçin Profesyonel Temizlik

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber