Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Türkiye 28 Ekim 2018 - 17:03 Yorum: 0

Kocasinanlı çocuklar gelecekleri için yapılan yatırımları incelediler

Kocasinan Belediyesi'nin, ilçede yaptığı yatırımları yerinde göstermek için düzenlediği tanıtım gezilerinin bu seferki gözlemcileri, Himmetdede Atatürk...

Kocasinanlı çocuklar gelecekleri için yapılan yatırımları incelediler

Kocasinan Belediyesi'nin, ilçede yaptığı yatırımları yerinde göstermek için düzenlediği tanıtım gezilerinin bu seferki gözlemcileri, Himmetdede Atatürk Ortaokulu öğrencileri oldu. Kocasinan Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri görme imkanı bulan öğrenciler, Erkilet General Emir Havacılık ve Uzay Bilimleri Üssü'nde adeta mest oldu.

Kocasinan Belediyesi tarafından hizmetleri yerinde göstermek amacıyla düzenlenen ve gün boyu süren tanıtım gezisine, Himmetdede Atatürk Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Geziye, Erkilet bölgesinde teknolojik yapısıyla dünya standartlarında asfalt üreten ve Kayseri'de en yüksek kapasiteye sahip Asfalt Plenti'ni ziyaret ederek başlayan öğrenciler, burada yürütülen çalışmalar hakkında görevlilerden bilgiler aldı. Daha sonra Anadolu'nun en modern geri dönüşüm tesisi KAYÇEV'e geçen çocuklar, yapılan geri dönüşüm çalışmalarını yerinde gördü. Sonrasında ise ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Sosyal Market'i inceleyen öğrenciler, yetkililer tarafından marketin işleyişi hakkında bilgilendirildi.

Öğrencilerin son durağı ise Erkilet General Emir Havacılık ve Uzay Bilimleri Üssü oldu. Yerli İHA üretimi, yerli drone üretimi, multikopter üretimi, uçuş eğitimi, model uçak eğitimi ve üretimi, RC model, simülasyon uçuş, havacılık teorik dersleri, gökyüzü gözlemi, astronomi ve uzay bilimleri teorik dersleri, karanlık odada uzay keşfi, güneş gözlemi ve 3D yazıcılar hakkında öğrencilere bilgiler aktarıldı.

Erkilet General Emir Havacılık ve Uzay Bilimleri Üssü'nü yoğun ilgiyle inceleyen çocuklar, burada tarihe adını yazdıran Müslüman ve Türk bilim insanları hakkında da bilgi edindiler. Kocasinan Belediyesi yetkililerinden bilgiler alan çocuklar, kendileri için yapılan bilim merkezinde adeta mest olduklarını dile getirdiler.

Kocasinanlı çocuklar gelecekleri için yapılan yatırımları incelediler

Kocasinanlı çocuklar gelecekleri için yapılan yatırımları incelediler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber