Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:19 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Dünya barışının kalbi Ortadoğu’dur"22:18 UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç devam ediyor...22:15 Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"22:13 U dönüşü yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı
Türkiye 30 Mart 2019 - 12:18 Yorum: 0

Kocasinanlı Çocuklardan Vefa Örneği

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kuşaklar arasındaki kaynaşmayı artırmak adına yoğun gayret sarf ettiklerini belirterek, sosyal sorumluluk...

Kocasinanlı Çocuklardan Vefa Örneği

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kuşaklar arasındaki kaynaşmayı artırmak adına yoğun gayret sarf ettiklerini belirterek, sosyal sorumluluk anlamında Türkiye'ye model olduklarını söyledi.

Kocasinan Çocuk Kulübü üyeleri, eğitmenleri ile birlikte Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni ziyaret etti. Ziyarette huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenip, sohbet eden çocuklar anlamlı bir gün geçirirken büyükler de hoşça dakikalar yaşadı.

Yaşlıların gülen yüzü ve nezaketi ile karşılanan Kocasinan Çocuk Kulübü üyeleri ve eğitmenleri, programda birbirinden renkli gösteriler sergiledi. İlk olarak Usta öğretici Serkan Dündar, kadim büyüklere saz çalıp, bir Kayseri türküsü olan Gesi Bağlarını ve Erik Dalını söyledi. Mini konseri büyük bir beğeni ve ilgiyle izleyen kadim büyükler, zaman zaman türkülere eşlik ederek performansları ile göz doldurdu. Keyifli zaman geçiren huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi.

Kocasinan Belediyesi olarak, kuşaklar arasındaki kaynaşmayı artırmak adına yoğun gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Milli ve manevi duyguların çocukların hayatında sağlamlaşması için birbirinden özel çalışmalara imza atıyoruz. Çocuklarımızın yaşlılara karşı saygı ve vefa duygusunu daha da geliştirmek, aileye ve topluma ilişkin geleneksel değerlerin daha da pekiştirilmesini, sürdürülmesini ve sonraki kuşaklara aktarılmasını istiyoruz. Çocuklarımız büyüklerinden tecrübe edinsinler hem de büyüklerimizin çocuklarımızla bir anı paylaşmasının mutluluğunu yaşasınlar. Bu anlamda Kocasinan Çocuk Kulübü kursiyerleri ve eğitmenleri kadim büyüklerimizle bir araya gelip, onlara keyifli bir gün yaşattılar. Bu vesile ile emek harcayarak, bu güzel etkinliğe imza atan çocuklarımızı ve eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Buna benzer etkinliklerimizle Kocasinan'ımız, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine kadar sosyal sorumluluk anlamında Türkiye'ye model olmaya devam edecektir. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Onlara hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Huzurevi sakinleri ise çocuklarla birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ve keyifli bir gün yaşadıklarını belirterek, etkinliğin mimari Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

Kadim büyüklerin hayır duasını alan Kocasinan Çocuk Kulübü üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Kocasinanlı Çocuklardan Vefa Örneği

Kocasinanlı Çocuklardan Vefa Örneği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber