Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Nisan 2014 - 13:33 Yorum: 0

Köksal Suşehri'nde temaslarda bulundu

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Suşehri ilçesinde temaslarda bulundu.Köksal ve beraberindeki heyet, önce Suşehri Şoförler ve Otomobilciler...

Köksal Suşehri'nde temaslarda bulundu

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Suşehri ilçesinde temaslarda bulundu.

Köksal ve beraberindeki heyet, önce Suşehri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Şen'i, ardından da Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Karakaya'yı ziyaret etti.

Oda başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunan Köksal, daha sonra yerel seçimlerde Suşehri Belediye Başkanlığına seçilen Fazlı Yüksel'i de makamında ziyaret etti.

Yüksel'e ilçedeki temaslarıyla ilgili bilgi veren Köksal, 4 Mayıs 2014 tarihinde Sivas'ta yapılacak birlik seçimi için oda başkanlarını davet etmek üzere Suşehri'ne geldiklerini söyledi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı 33 oda bulunduğunu belirten Köksal, bunların 14'ünün Sivas merkezde, diğerlerininse ilçelerde olduğunu kaydetti.

Ziyaretten dolayı Köksal ve beraberindekilere teşekkür eden Fazlı Yüksel, uzun yıllar Sivas merkezde kaldığını dile getirerek, "Sivas'ı çok seviyorum. Sivas esnafımız kendi kabuğunu kırdı. Müşterilerine çok sıcak davranıyorlar. Bu da esnaflarımız için, Sivasımızın gelişmesi için çok önemli" diye konuştu.

Köksal'ın belediye ziyaretinde Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Karakaya ve yönetim kurulu üyeleriyle Sivas'ta birliğe üye odaların başkanları hazır bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber