Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 08 Haziran 2017 - 14:43 Yorum: 0

Kolay İK, ’İKamp’ ile yeni yazılımcılarını arıyor

Personel yönetim yazılımı Kolay İK, 3 Temmuz'da başlayıp 6 hafta sürecek İKamp isimli bir yazılım kampı düzenliyor.

Kolay İK, ’İKamp’ ile yeni yazılımcılarını arıyor

Personel yönetim yazılımı Kolay İK, 3 Temmuz'da başlayıp 6 hafta sürecek İKamp isimli bir yazılım kampı düzenliyor.

Personel yönetim yazılımı Kolay İK, 3 Temmuz'da başlayıp 6 hafta sürecek İKamp isimli bir yazılım kampı düzenliyor. 23 Haziran'a kadar kolayik.com/ikamp üzerinden başvuruların yapılabildiği kampa; bu sene mezun olan ya da çok az dersi bulunan öğrencilerin yanı sıra sektörde deneyimi olan herkes katılabiliyor. Teknik eğitimlerin dışında yazılımcıların ufkunu genişletecek iş, pazarlama ve girişimcilik alanında birçok uzmanın deneyimlerinden faydalanılabileceği kamp sonrası katılımcılar, öğrendiklerini gerçek bir projede uygulayabilecek. Aralarından başarılı olanlar da Kolay İK ekibine katılma şansı elde edecek. Kampa katılanların tüm ihtiyaçları ise 6 hafta boyunca Kolay İK tarafından karşılanacak.

İKamp ile ilgili açıklamalarda bulunan Kolay İK Kurucu Ortağı Efecan Erdur, "2014'te 3 kişiyle kurduğumuz Kolay İK'da bugün harika bir ekiple binlerce şirkete ve on binlerce çalışana hizmet veriyoruz. Türkiye'nin en iyi 10 girişiminden biri seçilen Kolay İK'da ekosistemi değiştirecek ve yepyeni bir yönetim anlayışına sahip bir yapı hayal ediyoruz. Şimdi de bu hayalimize yeni ortaklar arıyoruz. İKamp ile geleceğin yazılımcıları haftanın 1 günü pazarlama ve girişimcilik gibi teknik olmayan, geri kalan günlerde ise 2'şer saat teknik konularda ders görecek. Haftada toplam 8 saat verilecek teknik derslerin 2'sini Kolay İK ekibi, diğerlerini ise sektörün önde gelen uzmanları verecek. Ders dışında kalan saatlerde ise ekiplere bölünerek projeler üzerine çalışacağız. 6 haftalık süreçte dersler devam ederken son 2 hafta sadece projeler üzerine odaklanacağız. Son olarak ise bir demo çalışmasıyla aralarından başarılı olan yazılımcılardan bazılarına Kolay İK'nın genç ve dinamik dünyasının kapılarını açacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber