Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Temmuz 2022 - 18:08 Yorum: 0

Kolonya bidonları içinde 43,50 litre etil alkol ele geçirildi

Edirne'nin Keşan ilçesinde kolonya bidonları içinde 43,50 litre etil alkol ele geçirildi.

Kolonya bidonları içinde 43,50 litre etil alkol ele geçirildi

Edirne'nin Keşan ilçesinde kolonya bidonları içinde 43,50 litre etil alkol ele geçirildi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri, İspat Cami Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenledi. T.Y. isimli şahsa ait iş yerinde arama yapan polis, sahte alkol yapımı için satıldığı değerlendirilen kolonya bidonlarına doldurulmuş toplam 36 litre ve yarım litrelik şişelere doldurulmuş vaziyette yaklaşık 7,50 litre etil alkol ele geçirdi. Toplam 43,50 litre etil alkole el konurken, yakalanan T.Y. hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber