Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 12 Kasım 2019 - 15:13 Yorum: 0

KOM ekiplerin silah operasyonu

Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda ruhsatsız tabanca ile av tüfeği...

KOM ekiplerin silah operasyonu

Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda ruhsatsız tabanca ile av tüfeği ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Kastamonu'da il genelinde ruhsatsız silah bulunduran ve ellerindeki silahları satmaya çalışan şahısların tespitine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışmalar kapsamında Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde 6 şahsa yönelik ikamet adreslerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramada 3 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet şarjör ve 107 adet 9 mm çaplı tabanca fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber