Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Mart 2021 - 15:18 Yorum: 0

KOM’dan dev operasyon: 81 bin paket kaçak ilaç yakalandı

Gaziantep'te KOM ekipleri büyük operasyonla Türkiye'ye kaçak yollarla sokulan ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan gümrük kaçağı 81 bin paket ilaç...

KOM’dan dev operasyon: 81 bin paket kaçak ilaç yakalandı

Gaziantep'te KOM ekipleri büyük operasyonla Türkiye'ye kaçak yollarla sokulan ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan gümrük kaçağı 81 bin paket ilaç ele geçirdi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri piyasaya sürülmek üzere olan gümrük kaçağı 81 bin paket ilacı şafak operasyonuyla ele geçirdi. KOM ekipleri yapılan çalışmalar neticesinde Şahinbey ilçesinde bulunan bir depoda yüklü miktarda kaçak ilaç olduğu bilgisine ulaştı. Deponun adresinin tespit edilmesinin ardından depoya şafak operasyonu düzenleyen ekipler binlerce paket ilaç yakaladı. Depoda yapılan aramada toplamda 81 bin paket ilaç ele geçirilirken operasyonda bir kişi hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanunu kapsamında işlem yapıldı. Gözaltına zanlı emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Ele geçirilen ilaçların gümrük kaçağı olduğu piyasaya sürülmek üzere Türkiye'ye getirildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber