Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 13:58 Yorum: 0

Komek’ten Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), Kocaeli'nde faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaya...

Komek’ten Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi

MEK çalışanları, hastane personeline işaret dili eğitimi verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), Kocaeli'nde faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaya devam ediyor. Özel Gebze Konak Hastanesi, vatandaşla birebir iletişim kuran personeline işaret dili eğitimi vermek için KO-MEK ile iş birliği yaptı. Hastanenin konferans salonunda başlayan dersler KO-MEK işaret dili öğreticisi Semra Gözüpek tarafından verildi.

Temel işaret dilinin püf noktalarını anlatan işaret dili öğreticisi Semra Gözüpek, "Vatandaşa direkt olarak hizmet veren kurumlar artık personelinin işaret dili konusunda donanımlı olmasını istiyor, bu da verilen hizmeti daha kaliteli bir hale getiriyor. İki gün boyunca devam eden derslerde engelli vatandaşlarla daha iyi iletişim kurabilmek için temel sözcüklerin öğretiliyor" dedi.

Komek’ten Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi

Komek’ten Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber