Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 27 Kasım 2014 - 17:03 Yorum: 0

Komşularının çelik kasasını çalan zanlılar tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da komşularının evine girerek kasa hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya...

Komşularının çelik kasasını çalan zanlılar tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da komşularının evine girerek kasa hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi'ndeki bir evden içinde 10 bin lira, 2 bin avro ve ziynet eşyalarının bulunduğu çelik kasanın çalınmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında, hırsızlık meydana gelen evin komşuları A.Y. ve E.K'nın komşuluk ilişkilerini kullanarak evin kapısının yedek anahtarını yaptırdıklarını belirlendi.

Zanlılardan A.Y'nin eşi T.Y. ve arkadaşı H.K'nın eve girerek hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini tespit eden ekipler, olayın failleri olduğu öne sürülen A.Y, eşi T.Y ile arkadaşları H.K. ve E.K'yı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri sırasında, Baraj Mahallesi'ndeki boş bir arazide açtıkları kasayı, içindeki para ve ziynet eşyalarını aldıktan sonra Habipler Mahallesi'nde bir araziye attıkları belirlenen zanlıların, ziynet eşyalarını da M.Y. ve S.T.O'ya sattıkları tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece "nitelikli hırsızlık" iddiasıyla tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber