Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 10 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

Kömür satışı yapan yerler denetlendi

SİNOP (AA) - Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce hava kirliliğinin kontrol altında tutulması ve düşük kaliteli kömür girişini engellemek amacıyla kömür satışı yapan iş yerleri...

Kömür satışı yapan yerler denetlendi

SİNOP (AA) - Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce hava kirliliğinin kontrol altında tutulması ve düşük kaliteli kömür girişini engellemek amacıyla kömür satışı yapan iş yerleri ve depolar denetlendi.

İl Müdürü Oğuzhan Kurt, yaptığı açıklamada, kömür denetimlerinin aralıksız süreceğini, yasal olmayan kömür kullandığı tespit edilen kişilerin cezalandırılacağını belirtti.

Kömür kalitesinin ve standartlarının yasalarla belirlendiğine işaret eden Kurt, "Bu standartlara uymayan kömürlerin yakılması yasal değildir. ÇED İzin ve Denetim Şube Müdürlüğü elemanlarınca yapılan denetimlerde, iş yerlerinin belge kontrollerini yaparak satılan kömürlerden analiz edilip değerlendirmek üzere numuneler alıyoruz" dedi.

ETİKETLER: Sinop , denetim , kömür
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber