Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 07 Ekim 2020 - 16:58 Yorum: 0

KOMÜT sektörün sorunlarını anlattı

Konya Müteahhitler Birliği Derneği (KOMÜT) Yönetim Kurulu, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u ziyaret etti.

KOMÜT sektörün sorunlarını anlattı

Konya Müteahhitler Birliği Derneği (KOMÜT) Yönetim Kurulu, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u ziyaret etti. Ziyarette sektörün sorunları dile getirildi.

KOMÜT Başkanı Adem Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u makamında ziyaret etti. Adem Bulut, "Önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Sektörün sorunlarını kendisine ilettik. Gerekli adımların atılması hususunda ortak çalışmalarımız devam edecek. Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Kavuş ise, "Ziyarette sektör temsilcilerinin belediyeler ile daha uyumlu çalışabilecekleri koşullar ve sorunların çözümü için atılacak adımları konuştuk. Katkılarından dolayı KOMÜT temsilcilerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

KOMÜT sektörün sorunlarını anlattı

KOMÜT sektörün sorunlarını anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber