Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 11:03 Yorum: 0

Komutanlardan Kaymakam Çetin’e ziyaret

MUŞ (İHA) – Muş 49. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Okan Yıldız ve Topçu Tabur Komutanı Topçu Yarbay Bülent İnce, Varto Kaymakamı Mehmet Nuri...

Komutanlardan Kaymakam Çetin’e ziyaret

MUŞ (İHA) – Muş 49. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Okan Yıldız ve Topçu Tabur Komutanı Topçu Yarbay Bülent İnce, Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, 49. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Okan Yıldız ve Topçu Tabur Komutanı Topçu Yarbay Bülent İnce'yi makamında kabul ettiğini söyledi. Gerçekleştirdikleri ziyarette ilçe ile ilgili güvenlik konusunu görüştüklerini ve bu konuda yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını dile getiren Kaymakam Çetin, "Komutanlarımız bizi ziyarete geldiler. Ziyaretimizin asıl amacı hem tanışma ziyareti hem de Varto ilçemizin insanlarının daha rahat, daha huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri açısında güvenlik konuları ve ilçemizin insanlarının rahatı konusunda yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Komutanlarımız yaptıkları ziyaretle de memnun bir şekilde ayrıldılar. Bize gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Komutanlardan Kaymakam Çetin’e ziyaret

Komutanlardan Kaymakam Çetin’e ziyaret

Komutanlardan Kaymakam Çetin’e ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber