Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 01 Ağustos 2014 - 14:38 Yorum: 0

Konak Belediyespor'da transfer

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek İzmir temsilcisi, Karadeniz Ereğlispor'dan Ebru Topçu ve Berna Yeniçeri'yi kadrosuna dahil etti

Konak Belediyespor'da transfer

İZMİR (AA) - UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turunda mücadele edecek Konak Belediyespor, Karadeniz Ereğlispor'dan Ebru Topçu ve Berna Yeniçeri ile anlaştı.

Karadeniz Ereğlispor altyapısında yetişen genç oyuncuları kadrosuna katan mavi-beyazlı ekibin, başka transfer yapmayacağı bildirildi.

Ay-yıldızlı forma ile çeşitli kategorilerde çıktığı 20 maçta 10 gol atan Ebru Topçu, Karadeniz Ereğli forması ile ligde 79 gol kaydetti. Berna Yeniçeri ise ligde 105 maçta 9 gol atarken, milli takımlarda çeşitli yaş kategorilerinde 7 maçta forma giydi.

Daha önce Bayer Leverkusen'den Arzu Karabulut'u transfer eden Konak Belediyespor, Gürcü oyuncu Ninia Sutidze ile yollarını ayırdı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber