Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2016 - 15:28 Yorum: 0

Konak Olimpiyat Spor Kulübü, Grup Şampiyonu Oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 27-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında Battalgazi Spor Salonu'nda yapılan Voleybol...

Konak Olimpiyat Spor Kulübü, Grup Şampiyonu Oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 27-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında Battalgazi Spor Salonu'nda yapılan Voleybol Minik Kızlar Kulüpler arası Grup Müsabakaları tamamlandı.

Minik Kızlar Kulüpler arası Grup Müsabakalarına Kayseri, Elazığ, Gaziantep ve Malatya takımları katıldı. Yapılan müsabakalar sonunda oynadığı 3 maçı da kazanan Malatya Konak Olimpiyat Spor Kulübü grup şampiyonu oldu. Malatya Konak Olimpiyat Spor Kulübü, 26 Haziran 2016 tarihinde İzmir'de yapılacak olan Voleybol Minik Kızlar Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bu başarıyla alakalı bir mesaj yayımlayarak, "Malatya Konak Olimpiyat Spor Kulübü voleybolcularımızı, antrenörleri Fatih Elitok ve Muhammed Çatar'ı tebrik eder, Voleybol Minik Kızlar Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası'nda sporcularımıza başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber