Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 10:53 Yorum: 0

Konak’ta Çöp Konteynerleri Pırıl Pırıl

Daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte çöp konteynerlerinin temizliğine...

Konak’ta Çöp Konteynerleri Pırıl Pırıl

Daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte çöp konteynerlerinin temizliğine hız verdi.

Konak Belediyesi, ilçedeki 11 ayrı bölgede konteynerlerin temizliği konusunda bir çalışma başlattı. Kötü koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek isteyen ekipler, konteynerleri dezenfekte etti. Üç dakika süren işlem sonunda pırıl pırıl hale gelen konteynerler, bakteri ve sinek oluşumuna karşı da ilaçlanarak dezenfekte edildi. Konak Belediyesi temizlik ekiplerince günde ortalama 150 çöp konteynerinin yıkanarak temizlendiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber