Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 09:38 Yorum: 0

Konak’ta vezneler hafta sonu da açık

Emlak ve İşyerleri Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinin 30 Kasım Çarşamba mesai saati bitiminde sona erecek olması nedeniyle, Konak Belediyesi'nin tahsilat...

Konak’ta vezneler hafta sonu da açık

Emlak ve İşyerleri Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinin 30 Kasım Çarşamba mesai saati bitiminde sona erecek olması nedeniyle, Konak Belediyesi'nin tahsilat vezneleri ödemelerini son günlere bırakan vatandaşların mağdur olmaması adına hafta sonu da açık olacak.

Emlak ve çevre temizlik vergilerini son günlere bırakan mükellefler için Konak Belediyesi'nin tahsilat vezneleri hafta sonu da açık olacak. Vatandaşları, 30 Kasım Çarşamba günü mesai saatiyle birlikte son bulacak olan vergi ödemesini kaçırmamaları konusunda uyaran Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 26 Kasım Cumartesi ve 27 Kasım Pazar günü de veznelerin açık olacağını söyledi. 09.00-16.00 saatleri arasında Konak'ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki veznelerden ödeme yapılabilecek.

Emlak ve İşyerleri Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri 30 Kasım Çarşamba mesai saati bitiminde sona erecek. Vergi ödeme işlemlerini internet üzerinden yapmak isteyenler www.konak.bel.tr/ebelediye uzantılı adresten, bankalar aracılığı ile ödemek isteyen vatandaşlar ise T.C. kimlik veya vergi numarasıyla Vakıflar Bankası şubelerinden veya 218227 numaralı posta çeki hesabı üzerinden PTT aracılığıyla ödeme yapabilecek.

Konak’ta vezneler hafta sonu da açık

Konak’ta vezneler hafta sonu da açık

Konak’ta vezneler hafta sonu da açık

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber