Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 15:28 Yorum: 0

KONDER’den şakayık sergisi

Konyaaltı Kültür Eğitim Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (KONDER) desteğiyle Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Şakayık Çiçeği" temalı...

KONDER’den şakayık sergisi

Konyaaltı Kültür Eğitim Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (KONDER) desteğiyle Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Şakayık Çiçeği" temalı 53 eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

KONDER ve Konyaaltı Sigorta'nın katkılarıyla düzenlenen Bahtılı Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Konyaaltında yetişen ve aynı zamanda EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği olan ""Şakayık Çiçeği" sergisi açıldı. 18 öğrencinin resim ve fotoğraflardan oluşan 53 eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Çoğunluğu şakayık çiçeğini konu alan eserlerin yer aldığı serginin açılışına Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdurrahman Yılmaz, Konyaaltı Belediye Başkan Vekili Şafak Otuzaltı, Konyaaltı Müftüsü Ziya Ersin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veli Kaya, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rifat Durukan ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Bahtılı Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Yerli sergi hakkında davetlilere bilgi verdi. 25 Kasım'a kadar sürecek olan sergiye çok sayıda sanatseverin ziyaret etmesi bekleniyor.

KONDER’den şakayık sergisi

KONDER’den şakayık sergisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber