Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Kasım 2017 - 20:03 Yorum: 0

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Okitundu Türkiye’ye geliyor

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Bölgesel Entegrasyon Bakanı Léonard She Okitundu, 24 Kasım'da Türkiye'ye resmi bir ziyaret...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Okitundu Türkiye’ye geliyor

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Bölgesel Entegrasyon Bakanı Léonard She Okitundu, 24 Kasım'da Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Bölgesel Entegrasyon Bakanı Léonard She Okitundu 24 Kasım 2017 tarihinde Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında Sayın Bakanımız ile Konuk Bakan arasında gerçekleştirilecek ikili görüşmelerde, Türkiye ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti arasındaki ikili ilişkiler çeşitli veçheleriyle ele alınacak, güncel bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber