Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 16:13 Yorum: 0

Konkoğlu’ndan taziya ziyareti

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep'te terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye...

Konkoğlu’ndan taziya ziyareti

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep'te terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Geçmiş olsun ziyareti için Gaziantep'e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz hafta bir kına gecesinde meydana gelen terör saldırısının gerçekleştirildiği sokağı gezdi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte BakanTüfenkci'nin programına eşlik eden GSO Başkanı Adil Konukoğlu da saldırının yaşandığı sokakta incelemelerde bulundu. Daha sonra Beybahçe Sosyal Tesisleri'ndeki taziye evine geçen Konkoğlu, terör eyleminde yakınlarını kaybeden ailelere başsağlığı diledi. temennileri iletildi, dualar okundu.

Gelin ve damadın ailesiyle de görüşerek üzüntülerini dile getiren GSO Başkanı Adil Konukoğlu, acılarını yürekten hissettiklerini belirterek, "Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Onların her birisi bizim evladımızdı. Üzüntünüzü paylaşıyor, acınızı anlıyoruz. İnşallah bu zor günleri de birlik beraberlik içinde atlatacağız" dedi.

Konkoğlu’ndan taziya ziyareti

Konkoğlu’ndan taziya ziyareti

Konkoğlu’ndan taziya ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber