Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:58 Yorum: 0

Konsem Öğretmeninden Konser

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) görevli müzik öğretmeni Burcu Söylemez, aşk şarkılarından oluşan...

Konsem Öğretmeninden Konser

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) görevli müzik öğretmeni Burcu Söylemez, aşk şarkılarından oluşan Türk Sanat Müziği konseriyle sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

KONSEM'de müzik öğretmeni olarak görev yapan Burcu Söylemez, aşk şarkılarından oluşan bir konserle sahne aldı. "Ne olur akşamları gelsen, Söyle nazlı, Agora meyhanesi, Sene de bir gün, Çaresizim, Aşk masalı." gibi bir birinden değerli 15 sanat eserini seslendiren Burcu Söylemez, müzik severlerinde beğenisini aldı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda gerçekleştirilen konserde 15 aşk şarkısı seslendiren Burcu Söylemez, performansıyla da göz doldurdu. Salonu dolduran Antalyalı sanat severler, zaman zaman şarkılara eşlik ederek konseri renklendirdiler.

Konyaaltı Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserler, 15 Mayıs Pazar günü Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda saat 20.30'da Buket Güzel'in şefliğinde düzenlenecek olan "Keman Orkestrası" konseriyle devam edecek.

Konsem Öğretmeninden Konser

Konsem Öğretmeninden Konser

Konsem Öğretmeninden Konser

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber