Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mayıs 2016 - 11:53 Yorum: 0

Konservatuar Yılsonu Sergisi Açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Bölümü son sınıf öğrencilerinin yılsonu sergisinin açılışı yapıldı.

Konservatuar Yılsonu Sergisi Açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Bölümü son sınıf öğrencilerinin yılsonu sergisinin açılışı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümünün yılsonu eserleri dün sanat galerisinde sergilendi. 7 ile 55 yaş aralığında olan Güzel Sanatlar Bölümü son sınıf öğrencilerinin yapmış oldukları Çini, Seramik, Heykel ve Resimlerden oluşan karma serginin açılışını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer gerçekleştirdi. Sergiye Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve çok sayıda sanatseverler katıldı.

Güzel Sanatlar Bölümü'nün yılsonu eserleri davetliler ve sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Sergi açılışında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdür Hayriye Sözer, konservatuar eğitmenleri Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu, Büşra Bayram, Metin Kar" a çiçek takdim ederek emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Konservatuvar öğrencileri kendi eserleriyle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Katılımın yoğun olduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Bölümü karma yılsonu sergisi, sanatseverler için 30 Mayıs'a kadar açık kalacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber