Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Nisan 2014 - 22:28 Yorum: 0

Konservatuvardan çocuklara konser

Bursa Devlet Senfoni Orkestrası ve Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın ortaklığında çocuklar için konser düzenlendi

Konservatuvardan çocuklara konser

BURSA (AA) - Bursa Devlet Senfoni Orkestrası ve Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın ortaklığında çocuklar için konser düzenlendi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) Şef Samra Gulamovıc'in yönetimindeki konserde, piyanist Başar Can Kıvrak ve Orçun Yıldıran sahne performanslarıyla beğeni topladı. Bursa Devlet Titaro sanatçısı Ali Volkan Çetinkaya anlattığı çeşitli hikayelerle çocukları güldürdü.

Saint-Saëns'nın en çok bilinen eseri olan "Hayvanlar Karnavalı"nı anlatan Çetinkaya, eğlenceli bir şekilde, çocukları ve yetişkinleri  ormanda müziğin eşlik ettiği bir yolculuğa çıkardı.

Konser sonunda küçük yaştaki dinleyiciler sanatçıları uzun süre alkışladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber