Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 10:08 Yorum: 0

Konteyner kentte iftar

Harran Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı konteyner kentte barınan Suriyeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi

Konteyner kentte iftar

ŞANLIURFA (AA) - Harran Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, Harran Konteyner Kentte barınan yaklaşık 800 Suriyeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Yazıcı yaptığı açıklamada, ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak konteyner kente sığınan Suriyeli misafirlere Ramazan ayında gıda ve giyim gibi yardımlarda bulunduklarını belirtti.

Kampta kalan sığınmacıların türlü ihtiyaçlarının karşılandığına dikkati çeken Yazıcı, şunları kaydetti:

"Kamp dışında kalan misafirlerimizi de evlerinde ziyaret ederek gerekli yardımları yaptık. Bugün  Harran konteyner kentte özellikle gönüllü çalışan olmak üzere yaklaşık 800 misafirimizle bir araya gelerek iftar yemeği verdik. Yemek sırasında misafirlerimizin küçük çaplı sorunlarını dinledik, sorunlarının gidilmesi konusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede gerekli çabayı göstereceğiz.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber