Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 21 Nisan 2014 - 14:13 Yorum: 0

Konteyner kentte Kutlu Doğum Haftası

Gaziantep'in Nizip ilçesindeki konteyner kentte barınan Suriyeliler, ülkelerindeki savaş ortamının sona ermesi için dua etti

Konteyner kentte Kutlu Doğum Haftası

GAZİANTEP (AA) - Nizip ilçesindeki konteyner kentte barınan Suriyeliler, düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde, ülkelerindeki savaş ortamının sona ermesi için dua etti.

Kamp idaresi tarafından düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. İlçe Müftüsü Mustafa Genç, Suriyelileri her zaman kendi ailelerindenmiş gibi gördüklerini söyledi.

Suriyeliler için en kısa zamanda vatanlarına dönme ve akrabalarına kavuşma temennisinde bulunan Genç, şöyle devam etti:

''Şuan için tek arzumuz var. O da kendi vatanından uzak olan siz değerli kardeşlerimizin rahatı, huzuru ve en kısa zamanda ülkenize barış ve huzurun yeniden gelmesidir. Fakat siz burada kaldığınız müddetçe bizlerin baş tacısınız, misafirlerisiniz. Onun için burada rahat olmalı ve Suriye'deki savaşın biran önce son bulması için hep birlikte dua etmeliyiz. Bizlere, vefayı, paylaşmayı, kardeşliği ve mazluma sahip çıkmayı öğreten Hazreti Peygamberin doğduğu bu mübarek ayın hem Suriye'deki savaşın bitmesine, hem de sizlerin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.''

Konuşmanın ardından okunan dua sırasında bazı Suriyelilerin duygulandığı görüldü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber