Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Ağustos 2016 - 13:43 Yorum: 0

Kontrolden çıkan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Çorum'da kontrolden çıkan toprak yüklü kamyon, önce 5 otomobile sonra da bir apartmanın bahçe duvarına çarparak durabildi.

Kontrolden çıkan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Çorum'da kontrolden çıkan toprak yüklü kamyon, önce 5 otomobile sonra da bir apartmanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Facianın eşiğinden dönülen ve ortalığın savaş alanına döndüğü kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, Gülabibey Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Hüseyin Ç. yönetimindeki 19 AF 606 plakalı toprak yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Park halindeki 5 aracı biçen kamyon, bir apartmanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kamyon şoförü kazayı yara almadan atlatırken, hurda yığını haline gelen otomobiller çekici ve vinç yardımıyla saatler süren çalışmalar sonucu olay yerinden kaldırıldı.

Polis kamyon şoförünü gözaltına alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber